Församlingsresa till Tallinn och herrgårdar

ti 17.4 kl. 06.15 - on 18.4 kl. 22.30

Estland

Kom med på intressant församlingsresa till Tallinn och herrgårdarna Palmse gård och Sagadi Herrgård i Lahemaa 17-18.4.2018

Församlingsresa för alla som bor i Lappträsk och Liljendal men också för övriga intresserade. Tisdag:Busstransport från Lappträsk via Liljendal Sale till Västra hamnen. Båtresa med Eckerö Line. Frukost ombord. Ankomst till Tallinn. Svenskspråkig guide möter och tar oss på city tour, besök i svenska kyrkan och promenad i gamla stan. Vi bor i Gamla stan på Hotell Bern. Rum även för allergiker och rörelsehindrade. Onsdag: Palmse gård 80 km öst om Tallinn. Herrgård/friluftsmuseum, parker, trädgårdar, historiska byggnader, utställningar, palmhus osv. Sedan till Sagadi herrgård. Histori över 500 år gammal. Känt naturubildnings- kultur och turistcentrum. Alleer, välskötta byggndaner, dammar, herrgårdspark, museum. Tillbaka till Tallinn och båten. Start hemåt kl. 18.30 med Eckerö Line. Buffetmiddag ombord. Hemma igen ca.22-22.30. Pris:270 euro/person: buss, chaufför, båtresa med frukostbuffé och middagsbuffé. inkvartering i dubbelrum + frukost, svenskspråkig guide, inträden. Reseledare diakon Susann Stenberg och kyrkoherde Stina Lindgård. Enkelrumstillägg 25 euro.

on 26.9 kl. 14.15 -15.00

Lappträsk församlingshem

Barnklangen övar

Barnklangen övar i församlingshemmet.

Lappträsk kyrka

Familjemässa

Mikaelidagen. Barnklangen uppträder i kyrkan och i församlingshemmet. Missionens kaffe och lotteri i församlingshemmet

Lappträsk församlingshem

Missionssoppa med kaffe. Barnklangen medverkar och lotteri ordnas

Härlig rykande varm soppa med kaffe som efterrätt. Vi får lyssna på Barnklangen och lotteriet är i gång som vanligt.